Dit jaar steunden we met onze vastenactie de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije. Van peuter tot L6 werd een sponsortocht georganiseerd. Onze allerkleinsten lieten zich sponseren voor een wandeltocht van 1 km, onze oudste leerlingen stapten 7km. Alvorens de wandeltocht aan te vatten, was er een moment van verbondheid met de slachtoffers. We maakten met zijn allen een kring op de speelplaats en zongen het benifietbnummer 'People Help the People'. Deze actie bracht maar liefst 3894 euro op! Dankjewel aan allen.

Op donderdagvoormiddag hielden we met het lager en de 3e kleuters een bezinningsmoment rond kerst.
De 3e kleuters brachten voor ons een heel mooi kerstspel. Ook onze juffen en meester deelden hun wensen met de kinderen. Het was een mooi en ingetogen gebeuren waarbij de verbondenheid onderling heel groot was. 

Samen vieren vinden we als school heel belangrijk. Bij de start van het nieuwe schooljaar houden we altijd een gebedsdienst. Deze stond helemaal in het teken van het jaarthema 'Als bomen vertellen...' Doorheen het schooljaar laten we onze schoolboom groeien, bloeien, mee evolueren met de seizoenen... net zoals we wensen dat elk kind bij ons op school kan groeien en bloeien.