Deze ochtend voerden we actie met onze school. Aan alle ouders werd gevraagd om de belofte te maken zich altijd aan de snelheidslimiet te houden van de zone 30. Om deze belofte kracht bij te zetten, ondertekenden ouders een grote poster. Samen gaan we voor een veilige schoolomgeving.Vandaag was er opnieuw een onaangekondigde actie van Raafje FLUO. 
We waren heel blij te mogen vaststellen dat heel wat kinderen hun fluohesje aanhadden! 
We blijven hier verder op inzetten. De donkere dagen komen eraan. Het is heel belangrijk dat iedereen goed zichtbaar is op straat.

statistieken_fluo_raafje.PNGDit schooljaar kregen alle kinderen van de KBK-scholen een fietsplaatje.                                    IMG_20210903_134808.jpg                          We vinden het belangrijk om als school in te zetten op het veilig naar school komen. Dit kan met de fiets of te voet. Vorige week kregen we bezoek van Raafje FLUO, die onze kinderen aanmoedigde om net als hem elke dag een fluohesje te dragen. Regelmatig zal er aan de poort gecontroleerd worden wie zijn fluohesje draagt. De klas die het meeste in orde is, wordt op het einde van het schooljaar beloond. Laten jullie je ook zien samen met Raafje FLUO?