Op woensdag 12 oktober kwamen we met de hele school terug samen rond de schoolboom. Eigenlijk merkten we dat hij er na die eerste maand nog steeds wat triestig uitzag... Gelukkig brachten we daar verandering in, want elke klas kreeg de opdracht om een kleurrijke tak met blaadjes te maken. De versierde takken werden aan de boomdokter voorgesteld, hij was echt onder de indruk van al die kleurrijke takken...  Nadien hing de boswachter alle takken in de boom. Wat was het resultaat mooi om te zien! We zijn er zeker van dat hij zich heel snel weer gelukkig zal voelen met al die kleurrijke blaadjes en al die vogeltjes die fluiten op zijn takken. 

Het tweede maandpunt werd voorgesteld; in de maand oktober zullen we ons best doen om extra lief te zijn voor mens, dier en natuur. Elke klas krijgt de opdracht om deze maand één activiteit naar keuze te doen in het bos. Veel succes! 

Om af te sluiten dansten we allemaal samen de themadans onder begeleiding van juf Lies en de kinderen van de derde kleuterklas. Het was weer een gezellig moment!

Symboolboom_-_02_oktober.jpg